VIDEO: CRFPA CLUJ - Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor

VIDEO: CRFPA CLUJ - Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor
Informatii CRFPA: Centrul Regional de Formare Profesionala Interviu cu Adrian Tinis, director al CRFPA CJ, despre programele centrului si importanta acestora pentru economia si societatea romaneasca.

- Cluj-Napoca, Str. Fabricii de Zahar nr. 51
- Telefon: 004-0264-599359
- Fax: 004-0264-448816

VIDEO:
CRFPA: urare pentru Craciunul 2011

O urare de sarbatori de la Centrul Regional de Formare Profesionala ( CRFPA CJ ) prin directorul institutiei, Adrian Tinis.

Formare profesionala: departamentul Infrumusetare la CRFPA

Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj (CRFPACJ) organizeaza un curs foarte atractiv la "Departamentul de Infrumusetare". Specializarile acestui departament sunt: coafor / coafeza, cosmetica / cosmetician, frizer, manichiurist-pedichiurist, tehnician maseur, stilist, protezist unghii tehnice, machior. Cursantii beneficiaza de acces la materiale de lucru si echipamente moderne si de calitate, si profesoare cu experienta si deschidere. Urmariti interviul cu sefa departamentului: Simona Bacanu.

CRFPA Cluj. Noutati despre programe si calificari

Interviu cu Adrian Tinis, director al CRFPA CJ, despre schimbarile de programe, noile calificari ce se pot obtine la centru si observatii despre progresul absolventilor acestor programe. Mai multe informatii

CRFPA Cluj. Examen si incheiere de an la contabilitate

La Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj (CRFPA) cursul de contabilitate s-a incheiat si lumea poate incepe pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Interviu cu directorul CRFPA Cluj, Adrian Tinis, si conducatoarea cursului de contabilitate, Dogar Daniela.

CRFPA Cluj. Examen de coafor - partea a doua

Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj a tinut examene, saptamana aceasta, pentru participantii cursului de coafor / hair-styling . Pentru a trece examenul, cei cursantii au trebuit sa realizeze o coafura profesionala si deosebita, cu ajutorul unor modele. Acesta este o alta clasa de studenti la coafura. Urmariti aici prima grupa la examen.

CRFPA Cluj. Examen de coafor

Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj a tinut examene, saptamana aceasta, pentru participantii cursului de coafor / hair-styling . Pentru a trece examenul, cei 14 cursanti au trebuit sa realizeze o coafura profesionala si deosebita, cu ajutorul unor modele.

CRFPA Cluj. Examen pentru cofetari

Centrul Regional de Formare Profesionala Cluj a tinut examene, saptamana aceasta, pentru participantii cursului de cofetarie. Pentru a trece examenul, cei 17 cursanti au trebuit sa produca un tort sau o tava cu prajituri, toate la standard comercial si apoi sa explice, in fata unei comisii, reteta, metoda si o parte din teoria privind legislatia oficiala care guverneaza acest domeniu.

CRFPA Cluj. Centrul Regional de Formare Profesionala

Interviu cu Adrian Tinis, director al CRFPA CJ, despre programele centrului si importanta acestora pentru economia si societatea romaneasca. Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Cluj (CRFPA Cluj) este unul din cele sase centre de formare profesionala pentru adulti, dezvoltate prin proiectul "FORTA DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA" implementat de MMFES prin ANOFM, cofinandat de Banca Mondiala si Guvernul Romaniei, avand asistenta tehnica asigurata de Asociatia Colegiilor Comunitare din Canada (ACCC).

Ce ofera CRFPA? Serviciile oferite de Centrului sunt: - Formarea profesionala a adultilor in vederea dobandirii, mentinerii si ridicarii nivelululi competitivitatii profesionale pe piata muncii, precum si evaluarea si monitorizarea formarii profesionale - Evaluarea competentelor profesionale in raport cu standardele cupationale si de calitate existente pe piata muncii - Certificarea formarii profesionale a adultilor - Informare si consiliere privind cariera.

© TV-net.ro 2007-2015 www.tv-net.ro