VIDEO: Asociatia Mediatorilor Ultrasilvam

VIDEO: Asociatia Mediatorilor Ultrasilvam
Si Centrul de Mediere Comunitara Cluj
Asociatia Mediatorilor UltraSilvam: medierea, la ce foloseste si care este importanta si potentialul acestui serviciu cand devine unul comunitar, sustinut de stat.


Adresa si contact:
www.UltraSilvam.ro

- Email: office@ultrasilvam.ro

- Tel: 0757405054

- Bd. Nicolae Titulescu nr. 26, Bl. P12, sc. 1, ap. 1
- Cluj-Napoca 400420, Cluj, Romania
- CIF: 25733996

In 2010, Asociatia Ultrasilvam, impreuna cu Consiliul Judetean Cluj, au deschis oficial Centrul de Mediere Comunitara Cluj-Napoca, unde persoanele care vor sa rezolve conflicte civile in afara tribunalelor pot sa gaseasca asistenta in forma medierii.

VIDEO:
Mediere - un serviciu comunitar. Asoc. UltraSilvam prezinta medierea

Domnul Pop Adrian Grigore, de la Asociatia Mediatorilor UltraSilvam din Cluj-Napoca ne prezinta, pe scurt, Ce este medierea, la ce foloseste si care este importanta si potentialul acestui serviciu cand devine unul comunitar, sustinut de stat. La inceputul acestei saptamani, Asociatia Ultrasilvam, impreuna cu Consiliul Judetean Cluj, au deschis oficial Centrul de Mediere Comunitara Cluj, unde persoanele care vor sa rezolve conflicte civile in afara tribunalelor pot sa gaseasca asistenta in forma medierii. Tot la Asociatia Mediatorilor UltraSilvam se pot face si cursuri de mediere la care se pot inscrie orice persoana cu studii superioare (nu neaparat de Drept). Mai multe informatii aici

S-a deschis Centrul de Mediere Comunitara Cluj - anunta Ultrasilvam

Asociatia mediatorilor Ultrasilvam impreuna cu Consiliul Judetean Cluj au anuntat, in 24 septembrie, deschiderea unui centru de mediere comunitar. Centrul de Mediere Comunitara imparte sediul cu ATOP si va locatia unde se vor desfasura sedintele de mediere, dar si unde persoanele interesate se pot inscrie la cursuri de mediere pentru a obtine calificarea necesara in practica acestei meserii. Centrul de Mediere Comunitara Cluj este dedicat solutionarii amiabile a conflictelor de natura comunitara si isi propune sa decongestioneze instantele de judecata de mare parte din cazurile generate de: conflictele ce implica cetateni ai municipiului si institutiile publice ale acestuia; conflicte situate in domeniul politicilor comunitare, drepturilor de proprietate si de folosinta, relatiilor de buna vecinatate, alocarii resurselor materiale si financiare locale si regionale, ordinii publice. Urmariti reprezentantii institutiilor acestea: Anca Ciuca, presedinte Consiliul de Mediere; Calin Tuluc, presedinte ATOP CJ; Christian Chereji, pres. Asociatia Mediatorilor Ultrasilvam.

© TV-net.ro 2007-2015 www.tv-net.ro