Cristian Gog: omul care stie numele viitorului presedinte


modificat în:

postat în categoria Evadari

Vineri, 4 decembrie 2009. Mai sunt 46 de ore pana la incheierea alegerilor si anuntarea exit-poll-urilor. Mentalistul Cristian Gog stie, cu precizie, rezultatele obtinute de Mircea Geoana si Traian Basescu, dupa masuratorile ce vor fi facute de CSOP (defapt INSOMAR, Realitatea), duminica, 6 decembrie, la iesirea de la urne. Stie, dar nu vrea sa spuna nici in ruptul capului care sunt procentele celor doi candidati, cine este persoana care va depune juramantul de presedinte al Romaniei.

Cristian Gog ne-a dat insa, rezultatul exit-poll-ului CSOP, pe un mic bilet alb, pastrat in siguranta de tv-net.ro. Scepticii pot monitoriza, in permanenta, pe canalul TV-net Live 1 , plicul in care este pastrat rezultatul. In decor se afla un televizor fixat pe Realitatea TV pentru a va convinge ca nu este o simpla fotografie.

Duminica seara, la ora 21,00, simultan cu difuzarea exit-poll-ului CSOP, pe Realitatea TV, deschidem si noi plicul cu predictiile mentalistului. Sigiliul, semnaturile si faptul ca plicul e monitorizat constant prin transmisiune video in direct e garantia ca plicul nu a fost schimbat.

© TV-net.ro 2007-2015 www.tv-net.ro