S-a deschis Centrul de Mediere Comunitara Cluj - anunta Ultrasilvam


modificat în:

postat în categoria REPORTAJ

Asociatia mediatorilor Ultrasilvam impreuna cu Consiliul Judetean Cluj au anuntat, in 24 septembrie, deschiderea unui centru de mediere comunitar. Centrul de Mediere Comunitara imparte sediul cu ATOP si va locatia unde se vor desfasura sedintele de mediere, dar si unde persoanele interesate se pot inscrie la cursuri de mediere pentru a obtine calificarea necesara in practica acestei meserii.

Centrul de Mediere Comunitara Cluj este dedicat solutionarii amiabile a conflictelor de natura comunitara si isi propune sa decongestioneze instantele de judecata de mare parte din cazurile generate de: conflictele ce implica cetateni ai municipiului si institutiile publice ale acestuia; conflicte situate in domeniul politicilor comunitare, drepturilor de proprietate si de folosinta, relatiilor de buna vecinatate, alocarii resurselor materiale si financiare locale si regionale, ordinii publice.

Urmariti reprezentantii institutiilor acestea: Anca Ciuca, presedinte Consiliul de Mediere; Calin Tuluc, presedinte ATOP CJ; Christian Chereji, pres. Asociatia Mediatorilor Ultrasilvam.
© TV-net.ro 2007-2015 www.tv-net.ro