Porumbeii comunitari multumesc Primariei Cluj pentru Fantana


modificat în:

postat în categoria ANIMALE

Asociatia Pasarilor Comunitare Cluj-Napoca doreste sa multumeasca Primariei Cluj-Napoca pentru baia publica dedicata pasarilor, construita pe bulevardul Eroilor. Locatia este singura, din tot centrul orasului, unde pasarile comunitare pot face baie si pot bea apa proaspata si unde adancimea este exact cat e nevoie pentru a face o spalare fara pericol de inec. Stim ca nu are absolut nicio alta utilitate pentru publicul uman, dar oamenii ne pot admira pe noi cum ne spalam labele.

Reprezentantii asociatiei continua:
"Recunoastem ca proiectul fantanii a fost unul dificil si scump pentru comunitatea clujeana, dar noi consideram ca reprezinta o compensare minima pentru atacul la libertatile noastre de a poposi prin cladirea garii si pe diverse monumente - care sunt acum pline de tepi mici si foarte periculoase."


"In viitor speram sa transformati grupul statuar si fantana lui Avram Iancu intr-o instalatie asemanatoare cu cea de pe Eroilor, astfel incat si porumbeii calatori, turisti, sa vina si sa se bucure de baile noastre impresionante, cum se bucurau oamenii de baile comunale din Roma Antica.""Semnat, Colombo Porumbar, pres. Asociatia Pasarilor Comunitare Cluj-Napoca, si Vrabiuta Elena, dir. Centrul pentru Aparerea Inaripatelor Mici"


"P.S. Domnule Primar, am aprecia mult daca ati emite licente pentru mai multe covrigarii, simigerii, shaormerii, patiserii si fast-food-uri in Centru - e CRIZA de miezisori."

© TV-net.ro 2007-2015 www.tv-net.ro